Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Μ.Ε.Ο. "Θέασις".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τρεις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου (Μ.Ε.Ο.) Νέου Ψυχικού, «Θέασις», την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.

Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού κατακλίστηκε από πλήθος κόσμου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα του Μ.Ε.Ο., «Θέασις»,  στο έργο του Ρομπέρ Τομά, «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται», και τις τρεις ημέρες των παραστάσεων.

Στην έναρξη της παράστασης, η Πρόεδρος του Μ.Ε.Ο., κα Γιούλη Παλυβού, καλωσόρισε τους θεατές και αναφέρθηκε στη συνέχιση της παράδοσης του Μ.Ε.Ο., όσον αφορά τις πολιτιστικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα τη στήριξη θεατρικών ομάδων και τη διοργάνωση παραστάσεων επί σειρά ετών. Επίσης, ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης, καθώς και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της.

Το έργο παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Χρήστου Γαλάνη και τους ρόλους των 8 ηρωίδων υποδήθηκαν οι: Αλεξάνρα Καραβιώτη, Μήτση Παλαιολόγου, Γαβριέλα Δρούγα, Γεωργία Παλυβού - Κιάπα, Καρίνα Παναγιωτίδη, Μαριλένα Μουρίκη, Ελένη Αγγελίδη και Νανά Φουκαράκη.

Την παρουσίαση της παράστασης επιμελήθηκε ο Υπεύθυνος της Θεατρικής ομάδας του Μ.Ε.Ο., κος Γιάννης Παπαγέωργιου και την προώθηση της παράστασης σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, επιμελήθηκε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Μ.Ε.Ο., κα Βελίσσα Μουχλή.


Την παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, κος Άλκης Γάτος και κα Νατάσα Αγγελάκη, η επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού, κα Νάντια Σουμπασάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, κος Βύρωνας Σαμαρόπουλος και η πολιτευτής της Ν.Δ., κα Μαριάνθη Καφετζή.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου